GASTROANTEPFEST'TE MUSTAFA ÖZGÜLER İLE FISTIK VE GELECEK
Yöresel lezzetlerin festival boyunca tadıldığı, yerel üreticilerin coğrafi işaretli ürünlerle hazırladığı imza tatların tanıtıldığı Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali’nde, Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler, pasta şefleri, Türkiye’nin gastronomi profesyonelleri ve şeflerinin katılımlarıyla geniş bir platformda Gaziantep ürünleri yeniden yorumlanarak sunumlar, söyleşiler, paneller gerçekleşti.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) işbirliği içinde, dünyanın en önemli gastronomi merkezlerinden biri olma hedefiyle ikinci kez düzenlediği GastroAntep “Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali” kapsamında festival boyunca birbirinden değerli isimlerin katılımlarıyla söyleşiler gerçekleşti.
“Mustafa Özgüler ile Fıstık ve Gelecek” konulu söyleşide ise, Mustafa Özgüler fıstığın hikayesini dinleyenlerle paylaştı. Gaziantep fıstığı hakkında bilgiler aktararak, söyleşi boyunca fıstık kullanılarak yapılan ürünlerden katılımcılara ikram edildi.