HIZLI ERİŞİM
28.10.2017

GASTRONOMİSS YEŞİM KAYA İLE MUTFAKTA BİR GÜN SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

Gurme tatları, seyahat ve üretimle birleştirmek için kolları sıvayan bir iş kadını olan Gastronomiss Yeşim Kaya’nın katılımlarıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi’nde “Mutfakta Bir Gün” isimli söyleşi etkinliği gerçekleştirildi.

Musem mutfağına konuk olan Yeşim Kaya, doğru beslenmenin, doğru gıdaların tercih edilmesi konusunda bilgiler paylaştı.

“HER YAŞTA GENÇ KALMANIN SIRLARI”

“YAŞINIZIN KAÇ OLDUĞUNUN RAKAMSAL OLARAK SAĞLIĞIMIZLA PEK İLGİSİ YOK ASLINDA. EĞER BEDENİNİZE İYİ BAKARSANIZ, YAŞ ALDIĞINIZDA DAHİ HARİKA GÖRÜNECEKSİNİZ. HATTA ESKİSİNDEN DAHA İYİ BİLE OLABİLİRSİNİZ.  ÇOK BASİT DEĞİŞİKLER YAPARAK HAYATINIZDA MUCİZELER YARATABİLİRSİNİZ.   BEDENİMİZİN KUSURSUZ BİR İŞLETME SİSTEMİNE SAHİP OLDUĞUNU BELİRTEN KAYA, SİZ ONA İYİ DAVRANMAYA BAŞLADIĞINIZ ANDA KENDİSİNİ YENİLEYECEKTİR.” Şeklinde konuşan Kaya, mevsiminde gıda tüketmenin önemli olduğunu vurguladı. Düzenli beslenmenin temelinde doğru düşünüp, doğru hareket etmek olduğunu dile getirdi.

Söyleşinin ardından ise bayat ekmek atölyesi gerçekleştirilerek, bayat ekmekle nelerin yapılabileceğine dair pratik tariflere yer verildi.