HIZLI ERİŞİM
01.04.2016

GAZETECİ BAHAR AKINCI VE BERABERİNDEKİLER MUSEMDE

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi’nde, Hürriyet Gazetesi Yazarı Bahar AKINCI koordinatörlüğünde yazarlar ve editörlerden oluşan ekiple Atölye çalışması yapıldı.

1 Nisan’da yapılan Atölye Çalışmasına,  yazar Bahar Akıncıyla birlikte Pelin KARAKAYA Yemek Yazarı Cordon Blue Mezunu Pasta Şefi, İlknur KARAKAYA Ing Bank Projeler Koordinatörü, Erol Pelister Emekli Büyükelçi, Dilek Pelister Emekli Büyükelçi Eşi, Başak Pelister Alem Dergisi Yazarı, Dila Şakir Alem Dergisi Yazarı Kızı, Bahar Akıncı Hürriyet Gazetesi Yazarı, Akın Alptekin Sanofi Holding Genel Müdürü, İlkay Alptekin Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü, Neslihan Karataş Avukat,  Bülent Karataş Avukat,  Sinem Benli All Dergisi Editörü, Julide Çağıl dan oluşan bir ekip katıldı.

Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi Eğitim Koordinatörü Ragıb GÜZELBEY katılımcılara Gaziantep lezzetlerinin yapılışlarıyla ilgili anlatımlarda bulundu. Anlatımların ardından, Fasulyeli Kabak Dolması, Pirpirim Piyazı, Pirpirim Aşı ve Pirpirim Cacıklı Arap Köftesi gibi Gaziantep’in yöresel yemekleri grupla birlikte uygulamalı olarak yapıldı.

Hazırladıkları yemekleri tadarak değerlendirmelerde bulunan ekip Gaziantep lezzetlerini çok beğendiklerini söylediler. Atölye etkinliğine katılan ekip eğlenceli vakit geçirken, çeşitli lezzetleri yerinde tatmanın keyfiyle ilimizden ayrıldılar.