HIZLI ERİŞİM
27.11.2019

PAKMAYA MUTFAK SANATLARI EĞİTİM MERKEZİ EKİBİNE GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına bağlı Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi (MUSEM) kadrosu ve Pakmaya yönetimi bir araya gelerek çalışanlar için Gıda Güvenliği Eğitimi organize ettiler.

Gıda sektörünün önemli markalarından Pakmaya, ekmek, çörek, poğaça harçlarında önemli işlere imza atarak, kendini Türkiye ve Dünya çapında kanıtlamış bir markadır.  Gaziantep mutfağı ve Pastacılık kurslarına devam ederken Şeflerin kendilerini geliştirmeleri ve daha iyi hizmet sunması için tüm kadronun eğitimi için gerekli çalışmalar başlatıldı.      Dünya’nın en büyük ekmek mayası üreticilerinden Pakmaya’nın Ar-Ge birimi FAGEM, Pak Biyoteknoloji Merkezi ve AS Gıda tesislerini de içinde barındıran Pakmaya Kocaeli Fabrikasına giden ekip yapılan çalışmaları yerinde izleyerek Gıda Güvenliği Eğitimlerine katıldılar. 

Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi Danışmanı Sn. Ragıp Güzelbey ile mutfakta eğitim veren dört şef ve idari personellerin katıldığı eğitim çalışanların ufkunu açarak, sizlere daha iyi hizmet sunmayı da vadediyor.