SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ GÜNÜ KUTLANDI
18 Haziran tarihinde Sürdürülebilir Gastronomi Günü kapsamında düzenlenen "Gastronomi Fotoğrafçılığı Atölyesi", Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi (MUSEM) 'nde gerçekleştirildi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gifsad işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, Gastronomi Fotoğrafı Çekimi Eğitimini, ünlü Gastronomi Fotoğrafçısı Mehmet Ateş ve La Cucina Italiana Dergisi Fotoğrafçısı Merve Ece Yılmazverdi. Etkinliğe profesyonel fotoğrafçıların da dahil olduğu 26 kişi katıldı.
Atölyede gastronomi fotoğrafı çekim teknikleri hakkında detaylı bilgi verildi. Uygulamalı olarak Çay, Firikli Acur Dolması, Pirpirim Piyazı, Sarımsak Kebabı, Fıstıklı-Sade Antep Kurabiyesi fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.