Ana Sayfa

HAYIRSEVER VATANDAŞ ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ

Haberler
30 Haziran 2020

   Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in belediye bünyesinde “Engelliler Daire Başkanlığı” kurduğunu öğrenen hayırsever vatandaş, kuruma yardım yapmak istedi. Kurum yetkililerin engelliler için akülü araca ihtiyaç olduğunu söylemesi üzerine iki tane tam donanımlı akülü araç alarak vatandaşlara bağışlanmasını istedi.

 

Engelliler Daire Başkanlığı yetkililerin daha önceden yapılan başvuruların içinde şartları uygun olan iki kişiye akülü araçlar hediye edildi.

 

Araç tesliminde açıklamalarda bulunan Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi,  yaya hakkının bir insanlık hakkı olduğunu ifade ederek, “Başkanımız Fatma Şahin’in destekleriyle engelli vatandaşlarımız şimdi bu haklarını daha etkili bir şekilde kullanacaklar. Akülü araçlarını alan vatandaşlarımız Gaziantep caddelerinde özgürce dolaşabilecekler. Biz tüm Gaziantepli hayırseverler vatandaşların desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Bağışlanan akülü araçların teslimine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Tolay ve bağışta bulunan hayırsever vatandaş Mustafa Kendirci katıldı.

 

 

Çelebi, yardımda bulunan hayırsever vatandaş Mustafa Kendirci’nin örnek bir davranış sergilediğini ifade ederek, teşekkür etti. 

© 2025 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır. | GBB Bilişim Hizmetleri Tarafından Geliştirildi
153 Başvuru Formu